Thuis

SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd

China SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd certificaten
China SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd certificaten
Dank u voor het doen van dergelijk goed quanlitywerk, en u kunt meer orden verwachten van me in de toekomst

—— Fernando

Wij hebben met senlan vele jaren samengewerkt en zij kunnen altijd goede kwaliteit van de vormdelen en dienst verstrekken

—— Amir Choroo

Ik ontving vandaag mijn pakket en ik ben gelukkig met de spelden u hebt gedaan, schijnen zij perfect, danken u.

—— Peter

Ik ben online Chatten Nu

SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd
SENLAN Onze Team Kantoor Vergadering Onze Werkgever

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken : SENLAN
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 2000000-2500000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

SenLan is een professionele fabrikant van de delen van de precisievorm. Wij hebben de capaciteit om al soort precisiedelen te vervaardigen, worden zij algemeen gebruikt in precisie plastic vorm, autovorm, geneeskundevorm, en de machine van de precisieautomatisering.


Onze producten met inbegrip van: Vormholte, tussenvoegsels, kernspeld, stempels, uitwerper/kokersspelden, kokers, leidersspelden, gidssprue ringen, uitwerperbladen enz.


Wij zijn volledig uitgerust met CNC verwerkingscentra, nauwkeurige oppervlaktemolen, numerieke controlemachine, stempelformers en precisie centerless malende machines enz.

 

Co. van de Vormcomponenten van de Dongguansenlan Precisie, Ltd wordt opgericht in 2008, is een professionele fabrikant van de delen van de precisievorm. Onze fabriek, die in de vormstad wordt gevestigd--Chang'an. Het is een professioneel bedrijf in onderzoek, ontwikkeling en productie van de componenten van de precisievorm, hebben wij meer dan 10 jaar ervarings op dit gebied, verzekeren onze geavanceerd precisiemateriaal en wetenschappelijke kwaliteitscontrole klantentevredenheid.

 

China SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Wij volgen strikt de technische normen van China (GB), Japan (JIS), Duitsland (DIN), en de V.S. (AISI), evenals om het even welke klant-specifieke vereisten om te testen, procesbeheersing en inspecion, specialiseren wij ons in het bewerken van hardware voor vele industrieën met inbegrip van algemene plastieken, elektronika, toestel, het automobiel, kosmetische, medische apparatuur en halfgeleider bewerken, hebben wij ook ablitiy om precisiedelen aan uw specificaties rechtstreeks te veroorzaken. Onze producten worden over de hele wereld verkocht aan, vooral in de Europese en Zuidoostenlanden van China, van Amerika.

China SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Onze bedrijffilosofie is " Overtuiging, Beroeps, Kwaliteit, kan de Innovatie“ u zeker zijn dat u altijd onze Beste Inspanningen zult hebben om aan uw vereisten met competitieprijzen en hoogte te voldoen - kwaliteit. Met uw begeleiding en interactie met ons bekwaam en processie- personeel, zullen wij zeker zijn om u te helpen succes SenLan bereiken zijn klaar om de beste dienst voor u aan te bieden!!

Contactgegevens
SenLan Precision Mould Parts Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Merry

Tel.: +86 18666893015

Fax: 86-769-81153616

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)