Thuis

Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

SenLan is een professionele fabrikant van de delen van de precisievorm. Wij hebben de capaciteit om al soort precisiedelen te vervaardigen, worden zij algemeen gebruikt in precisie plastic vorm, autovorm, geneeskundevorm, en de machine van de precisieautomatisering.


Onze producten met inbegrip van: Vormholte, tussenvoegsels, kernspeld, stempels, uitwerper/kokersspelden, kokers, leidersspelden, gidssprue ringen, uitwerperbladen enz.


Wij zijn volledig uitgerust met CNC verwerkingscentra, nauwkeurige oppervlaktemolen, numerieke controlemachine, stempelformers en precisie centerless malende machines enz.

 

De Delenco. van de Senlanprecisie, Ltd wordt opgericht in 2008, is een professionele fabrikant van de delen van de precisievorm. Onze die fabriek, in de vormstad wordt gevestigd--Chang'an. Het is een professioneel bedrijf in onderzoek, ontwikkeling en productie van de componenten van de precisievorm, hebben wij meer dan 10 jaar ervarings op dit gebied, verzekeren onze geavanceerd precisiemateriaal en wetenschappelijke kwaliteitscontrole klantentevredenheid.

 

China Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Wij volgen strikt de technische normen van China (GB), Japan (JIS), Duitsland (DIN), en de V.S. (AISI), evenals om het even welke klant-specifieke vereisten om te testen, procesbeheersing en inspecion, specialiseren wij ons in het bewerken van hardware voor vele industrieën met inbegrip van algemene plastieken, elektronika, toestel, het automobiel, kosmetische, medische apparatuur en halfgeleider bewerken, hebben wij ook ablitiy om precisiedelen aan uw specificaties rechtstreeks te veroorzaken. Onze producten worden over de hele wereld verkocht aan, vooral in de Europese en Zuidoostenlanden van China, van Amerika.

China Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Onze bedrijffilosofie is " Overtuiging, Beroeps, Kwaliteit, kan de Innovatie“ u zeker zijn dat u altijd onze Beste Inspanningen zult hebben om aan uw vereisten met competitieprijzen en hoogte te voldoen - kwaliteit. Met uw begeleiding en interactie met ons bekwaam en processie- personeel, zullen wij zeker zijn om u te helpen succes SenLan bereiken zijn klaar om de beste dienst voor u aan te bieden!!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1. De oorsprong van SENLAN

 

M. Eagle, de stichter van Senlan.He belast met de industrie van vormdelen bij sinds 2000, het was enkel het begin van deze industrie in China.

In 2006, begint hij een gemeenschappelijke ondernemingsfabriek met een andere zaken in werking te stellen parter.

 

2.In 2008, SENLAN werden opgericht in Shenzhen met het groeien in zaken.

 

3.In 2012, SENLAN naar „vorm“ stad Chang'an wordt verplaatst, het zijn ook een grote gebeurtenis voor ons, met deze verandering die. Senlan is wordt beter en beter, hebben wij grotere ruimte nu voor productie.

 

4. In 2013, begon SENLAN marketing.and overzee die in Hong Kong wordt geregistreerd.

 

5. In 2014, kocht SENLAN veel geavanceerd materiaal van Japan, zoals Sodic draad-Knipsel, Sodic EMD, het Schuim van TAKISAWA cnc, het malen etc… van MAZAK cnc.

 

6.In 2016, SENLAN vestigden verenigbaar systeem voor kwaliteitscontrole en hebben het internationale geverifieerde certificaat van ISO9001-2015 in September.

 

7.In 2019. .SENLAN altijd op de manier…

 

 

Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : SENLAN

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 2000000-2500000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Certificaten China Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Certificaten China Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Certificaten